Bulgarien – Sverige

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Bulgarien ligger inte helt oväntat på sistaplatsen i kvalgruppen. Laget har förstås inte kvalitéerna för att kunna avancera vidare till mästerskapet och det är på sin höjd en medioker trupp som Petar Hubchev fogar över. Skillnaden mellan dessa ländernas spelare är fundamental och här kommer Bulgarien till spel utan flera betydelsefulla pjäser, tex. kapten Svetoslav Dyakov, Aleksandar Tonev och Spas Delev.

Sveriges generationsskifte har sannerligen burit frukt och Janne Andersson har också fått pusselbitarna på rätt plats. Det var en bra tid sedan det blåste såhär pass varma vindar om svensk fotboll. Precis före det uppehåll som nu varit, lyckades Sverige plocka tre oväntade liksom friska pinnar från Frankrike på Friends Arena (2-1). Ett väloljat svenskt maskineri ska ha alla möjligheter att köra över Bulgarien.

Jag spelar på raka tvåan till 1,83 @ bet365.

  • Match: Bulgarien – Sverige
  • Spel: Sverige (2)
  • Odds: 1,83 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 31/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!