Frankrike – Bulgarien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Frankrike är regerande världsmästare och ikväll genrepar man inför EM. Favoriter i EM och storfavoriter mot Bulgarien under tisdagkvällen. Detta är nationens genrep inför kommande Europamästerskap och här skall dess sista förberedelser sitta. De kommer säkert matcha den bästa tänkbara startelvan. Det är en uppställning som inget annat lag i världen når samma klass som, framförallt inte gästerna här idag.

Bulgarien är ett lag som besitter betydligt sämre klass än Frankrike och hemmalaget kommer ha stort övertag. Tufft motstånd väntar Bulgarien under tisdagen. Frankrike skall besökas i Paris, samtidigt som motståndet förbereder sig inför EM som tar start i helgen. Bulgarien ska inte ha någon större chans att utmana i det här mötet. Det skall väldigt mycket till. Frankrike har tagit ut sina 26 främsta spelare.

Jag spelar på att Frankrike vinner och håller nollan till 1,55 @ bet365.

  • Match: Frankrike – Bulgarien
  • Spel: Frankrike, håller nollan
  • Odds: 1,55 @ bet365
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 21:10, 8/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar