Portugal – Polen

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Portugal har redan säkrat gruppsegern. Nu senast besegrades Italien och Portugal stod för en helgjuten försvars- och kämpainsats. Man lyckades säkra förstaplatsen och kan sålunda slappna av inför kvällens möte. Samtidigt borde Portugal troligen vilja avsluta storartat, precis som på det sätt de inledde Nations League. Nationen ska inför kvällens batalj vara klara favoriter här.

Polen är klara för jumboplatsen och kommer åka ner i B-divisionen. Jerzy Brzeczek tog över rollen som ledare efter VM och är redan satt under hård press. Helt otänkbart är det inte att han får sparken efter turneringen. Faktum är att Nations League öppnades med ett bortakryss mot Italien, men därefter har de i hemmamatchen mot desamma, samt i den mot Portugal förlorat med uddamålen.

Jag spelar på raka ettan till 1,66 @ expekt.

  • Match: Portugal – Polen
  • Speltips: Portugal (1)
  • Odds: 1,66 @ expekt
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 20:45, 20/11

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar