Polen – Portugal

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Polen har visat att man kan skrälla till det och har varit riktigt bra. Laget kom tvåa i gruppen efter Tyskland, på målskillnad efter att man hamnade på samma poäng. Kollektivet funkar bra, det finns många en hel del spelare som är underskattade i laget. Lewandowski kan hitta på mycket och även andra spelare visat att de är att räkna med, inte minst Blaszczykowski. I åttondelen hade man stora problem mot Schweiz efter att ha tappat rejält efter sitt ledningsmål och sådana fasoner har man inte råd med idag.

Portugal öppnade matchen mot Kroatien oerhört passivt och var egentligen det hela matchen ut. Man var låga i sitt försvarsspel för att sedan kontra och försöka få med sig något där. Jag var inte särskilt imponerad över vad jag såg. Jag tror dock man följer samma plan idag och vi lär få se ett passivt och lågt Portugal som går på kontringar. Känns emellertid som Polen är på gång och får man fart på Lewandowski är det inte omöjligt att Polen står som segrare.

Jag spelar på att Polen avancerar till semi-final till 2,45 @ Unibet.

  • Match: Polen – Portugal
  • Spel: Polen att avancera
  • Odds: 2,45 @ Unibet
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 21:00, 3o/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar