Holland – USA

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Efter VM-bronset i Brasilien har det stormat runt det holländska landslaget och dess nye förbundskapten Guus Hiddink. De har bara två segrar, en oavgjord och två förluster under EM-kvalet vilket betyder att dem just nu ligger trea i gruppen, hela fem poäng bakom Island och sex poäng bakom Tjeckien. De har dessutom förlorat två av tre träningslandskamper efter VM vilket gör att läget börjar bli pressat. De vann visserligen mot Spanien i en träningslandskamp med 2-0 nu senast vilket gav en del positiva signaler.

USA har ett starkt VM från Brasilien med sig. De gick vidare till slutspelet från en riktigt tuff grupp efter en 2-1-seger mot Ghana, 2-2 mot Portugal och sedan en 0-1-förlust mot blivande världsmästarna Tyskland. Väl i slutspelet föll de sedan med 2-1 mot Belgien efter en heroisk insats. Efter VM har USA bara spelat vänskapsmatcher och det har blivit tre segrar, tre oavgjorda och fyra förluster.

Med tanke på EM-kvalet om en vecka lär vi se en hel del tidiga byten i främst Holland vilket gör att Holland att vinna första halvleken till 2,15 känns bättre än Holland vinner halvtid/fulltid till 2,38. Man vet aldrig om ett ungt USA kan jobba sig in i matchen efter en passiv inledning efter att Holland bytt ut några nyckelspelare.

  • Match: Holland – USA
  • Spel: Holland vinner FH
  • Odds: 2,15 @ William Hill
  • Insats: 3/10 Units
  • Spelstopp: 20.30, 5/6

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar