Tyskland – Italien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Tyskland förväntade sig alla att de skulle avancera till kvartsfinalen. Det är inte speciellt överraskande med tanke på vad man har åstadkommit de senaste åren. Tyskland har emellertid inte imponerat i gruppspelet, men när de fick möta Slovakien i åttondelsfinalen visade de vilka kvaliteér laget besitter. Jag tror dock att Tyskarna kommer få det svårt mot Italien som haft ett av de starkaste försvaren.

Italien har imponerat med tanke på vilka spelare som finns i truppen. Samtidigt ska man komma ihåg att Italien har den väldigt duktiga och framgångsrika managern Antonio Conte. Senast besegrade man än av de största favoriterna Spanien och det känns som att laget bara blir bättre för varje match. Jag tror Italienarna kommer spela ett defensivt spel och gå på kontringar i denna matchen, vilket jag också tror kommer bli ett vinnande koncept.

  • Match: Tyskland – Italien
  • Spel: X2
  • Odds: 1,70 @ Unibet
  • Insats: 2/10 units
  • Spelstopp: 21:00, 2/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar