England – Island

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

England avslutar Nations League-äventyret, på hemmaplan mot Island, på onsdag. Här är hemmalaget på Wembley storfavoriter. Trots en knackig samling för landet, så skall England kunna avfärda Island den här kvällen, precis som laget grejade på bortaplan tidigare under gruppspelet. Siffrorna blev inte stora, 1-0. Jag tror landet kommer vinna matchen med två mål eller flera under kvällens tillställning.

Island fortsätter landslagssamlingen och det är väll inte direkt med huvudet uppåt. De förlorade oturligt nog sitt playoff-möte i starten på denna samling, på ett väldigt speciellt och tungt sätt. Självklart vill man avsluta fint och har säkert hoppet om att ta sin första vinst i Nations League-gruppspelet, men frågan är hur stämningen och tron på detta är. Jag tror att man är en bit ifrån hoppet om att skrälla.

Jag spelar på England -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,56 @ Unibet.

  • Match: England – Island
  • Spel: England -1,5 (AH)
  • Odds: 1,56 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 18/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar