Island – Kroatien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Island har charmat en hel fotbollsvärld och det hela exploderade med Lagerbäcks inträde som förbundskapten och nivån hållits uppe även efter hans sejour. Landet har hittills stått för ett urstarkt VM-kval och placerar sig på andraplatsen tätt följda av Ukraina och Turkiet, samt bakom Kroatien på förstaplatsen. Vid en hemmavinst, kommer Island ha samma antal poäng som dagens motståndare.

Kroatien har en trupp av världsklass, det ska vi inte sopa under mattan med. De håller en helt annan nivå, på pappret, än Island, men om det någonting vi lärt oss i landslagssammanhang de senaste åren, är det att islänningarnas gyllene generation aldrig ska räknas ut. Och hemma i Reykjavik kan Island slå på stort mot vilket motstånd som helst i världen, vilket vi fått svart på vitt vid flera tillfällen.

Jag spelar på krysset till 3,50 @ bet365.

  • Match: Island – Kroatien
  • Speltips: Oavgjort (X)
  • Odds: 3,50 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 11/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar