Island – Albanien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Island har lyckats skaka flertalet motståndare under senaste åren och avancerade till semifinal under fotbolls-EM 2016. Framgångarna blev stora med Lagerbäck. På sistone har prestationerna inte sett lika bra ut, men trots det ska laget berömmas. Hemmalaget ska emellertid inte räknas bort. Island plockar fortfarande poäng av landslag som förväntas vinna. Poäng har tagits i fyra av fem senaste matcherna.

Albaniens prestationer brukar vara svåra att förutse. Antingen gör de jobbet, eller så fallerar man helt och hållet. Spelet går allt som oftast åt ett håll i matcherna. Under de elva senaste matcherna har det aldrig slutat med att båda lagen gör mål i matcher som laget har spelat. På de fem senaste matcherna har laget släppt in åtta mål och gjort fyra. Här kan sviten fortsätta eller också brytas.

Jag spelar på Island över 1,5 mål till 1,90 @ bet365.

  • Match: Island – Albanien
  • Spel: Island Ö 1,5 mål
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 8/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar