Island – Finland

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Island gjorde ett mycket bra EM-kval och ett sensationellt EM-slutspel, där man till sist åkte ur mäterskapet mot Frankrike i kvarten. Isländsk fotboll andas verkligen positivitet. Island har förvisso inte Lasse Lagerbäck vid rodret längre, men de har med succén fått in en vinnarkultur i truppen.

Finland ses med ytterst liten chans på att lösa en av biljetterna till världsmästerskapet. De är en liten fotbollsnation, utan större framgångar och direkta klasspelare. Sommarens EM var de inte ens i närheten av att nå, trots att de lottades in i den enklaste möjliga gruppen.

Jag spelar raka ettan till 1,70 @ William Hill.

  • Match: Island – Finland
  • Speltips: Island (1)
  • Odds: 1,70 @ William Hill
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 20:45, 6/10

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar