Kroatien – Island

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Kroatien placerar sig som etta i gruppen. Laget har väl inte direkt imponerat. Man besegrade förvisso Kosovo med stora siffror, men kryssade samtidigt mot Turkiet och vann med uddamålet mot Finland. Kroatien är erkänt hemmastarka och har en kvalitativ trupp, men är absolut inte osårbara och kan få problem mot detta omställningsskickliga Island.

Island var uträknade efter kvalet till EM och efter själva mästerskapet och till sist inför VM-kvalet. Istället har man varit fantastiskt bra och kan pressa den yttersta toppen. Anfallsspelet är frejdigt och man arbetar alltid stenhårt för varandra. Bra resultat här i kvalet också, med kryss borta mot Ukraina och vinster hemma över Finland och Turkiet.

Jag spelar på Island +1,25 mål (Asian Handicap) till 1,85 @ bet365.

  • Match: Kroatien – Island
  • Speltips: Island +1,25 mål (AH)
  • Odds: 1,85 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 12/11, 19:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar