Österrike – Rumänien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Österrike gästas av Rumänien i Nations League. I gruppspelet återfinns Rumänien, norrmännen samt Nordirland. Österrike fick sig en kanonstart på Nations League, när de besegrade norrmännen med 1-2. Detta gjorde nationen utan, storstjärnan, David Alaba som missar landskamperna på grund av det sena CL-slutspelet. Trots att några stjärnor inte var med, så spelade dem en bra fotboll i mötet mot Norge.

Rumänien står alltså inför en tuff uppgift under måndagskvällen, nämligen gruppfavoriten Österrike på bortaplan. Dessa två nationerna har stött på varandra väldigt lite under åren, deras senaste inbördes möte var 2012. Även Rumänien tillhörde samma grupp som Sverige under det senaste EM-kvalet. Där slutade Rumänien på en fjärdeplats och lyckades inte komma upp i samma nivå som Sverige.

Jag spelar på raka ettan till 1,75 @ Unibet.

  • Match: Österrike – Rumänien
  • Spel: Österrike (1)
  • Odds: 1,75 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 7/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!