Rumänien – Sverige

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Rumänien förmådde inte att kvala in till VM i Ryssland. Man saknar tyngden i form av världsspelare, där hemmalaget ändå inte är någon lättviktare i sammanhanget. Rumänien är faktiskt någorlunda stabila med en hyfsat bra defensiv. Dem ska inte underskattas, framförallt inte på hemmaplan där Rumänien bara hade en förlust i VM-kvalet mot formstarka Polen. Hemmalaget bör inte räknas som favoriter här.

Sverige är den klart bättre parten i detta mötet. Svenskarna stod för en lovande insats mot Chile senast, slutade dock med en förlust efter sent baklängesmål. Det borde finnas lite revanschlust och blodsmak efter den torsken. Den hårda konkurrenssituationen betyder också att Sverige kan rotera och byta runt på positionerna utan att det tär alldeles för hårt på kvaliteten. Flera spelare som vill visa framfötterna.

Jag spelar på Sverige +0,25 (Asian Handicap) till 1,82 @ Unibet.

  • Match: Rumänien – Sverige
  • Speltips: Sverige +0,25 (AH)
  • Odds: 1,82 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 27/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar