Rumänien – Sverige

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Rumänien kommer till dess sista landslagssamling under EM-kvalet som pressade. Hemmalaget måste vinna nu för chans på avancemang, eftersom Spanien väntar i den avslutande matchen. Sverige väntar och Rumänien måste ge sig chanser inför avslutningen. När lagen möttes i Sverige så vann hemmalaget med 2-1 och det var faktiskt svenska landslaget som var det klart starkare laget.

Sverige under Janne Andersson, har ett drömläge till att nå EM-slutspelet. Nu väntar det två omgångar innan vi kan fastställa gruppen. Först väntar Rumänien på bortaplan. Lyckas Sverige ta poäng, då skaffar de sig själva ett drömläge inför fortsättningen, där Färöarna väntar på hemmaplan för Sverige. Sverige har ett drömläge och att kliva fram när det gäller har man lyckats med förr.

Jag spelar på Sverige DnB till 1,40 @ bet365.

  • Match: Rumänien – Sverige
  • Spel: Sverige DnB
  • Odds: 1,40 @ bet365
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 20:45, 15/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar