Sverige – Liechtenstein

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Mot Österrike och Ryssland, de två tänkta utmanarna i gruppen, har det blivit två pinnar, vilket får ses som godkänt. Nu måste det, och kommer med all sannolikhet, bli seger för Erik Hamréns mannar. Frågan är; med vilka siffror? Försvarsspelet har varit landslagets akilleshäl de senaste åren, men lär lyckligtvis inte sättas på några tuffare prov här mot Liechtenstein. Tuffare uppgift står inte minst mittfältet stå inför; att trappa upp passningstempot för att hitta luckor i motståndarnas försvarsmur, den som imponerade så mycket mot Montenegro.

Liechtenstein är ett land med strax under 40 000 invånare och syns inte som mer än en liten prick på världskartan – precis som i fotbollsvärlden. Lite smårolig kuriosa är att antalet besökare på Friends Arena kommer vara fler än hälften så många som bor i Liechtenstein. Det är rena amatörer som kommer stå på andra sidan planen på Friends Arenas matta, men organiserade och disciplinerade är de. Mot en försvarsmur på elva man kan det självklart bli svårt att nå fram till nätet. Mot Montenegro senast stod man för en hedervärd defensiv insats – och nollan hölls, vilket innebar en etta in i poängkolumnen. En praktskräll då Montenegro ändå är ett relativt bra lag. Däremot är det välkänt att Liechtenstein är klart starkare på hemma- kontra bortaplan. Vore helt otroligt om de skulle stå för en liknande prestation här mot Sverige.

Här kan man inte bara kliva in på planen och lattja. Målen kommer inte att komma gratis någonstans. Nu lär inte Zlatan vara med heller och i sådana här matcher kan spelare som han – de som bryter mönster – vara mycket betydande. Vi tror att Liechtenstein, fyllda med självförtroende efter den hållna nollan senast, ser stora möjligheter i att åtminstone skapa nerv i matchen. I sju av Liechtensteins tio senaste matcher har det blivit färre än fyra baljor. Känslan är att blågult kommer få jobba en del för segern ändå. Att det blir under 3,5 mål ser vi stor sannolikhet i. Klart större än 50% – således hittar vi värde i underspelet till dubbla degen hos Nordicbet.

  • Match: Sverige – Liechtenstein
  • Spel: Under 3,5 mål
  • Odds: 2,00 @ NordicBet
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 20:45

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar