Österrike – Sverige

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Österrike var med i Sveriges grupp i VM-kvalet nu senast och då var det hemmaplan som blev avgörande. Österrike vann första mötet i juni 2013 på just Ernst-Happel-Stadion med 2-1. Sverige vann sedan hemmamatchen i oktober med samma siffror efter ett sent mål från Zlatan Ibrahimovic.

Sverige genrepade mot Estland och vann med 2.0 i torsdags och för första gången på länge kunde Hamrén summera en match som gav fler positiva än negativa svar. Emil Forsberg,Nabil Bahoui gjorde fina debuter med det “riktiga” landslaget och Branimir Hrgota visade att han kan bli en bärande landslagsspelare på sikt. När Sverige valde att spela träningsmatch valde Österrike istället att enbart satsa mot morgondagens match och spendera veckan med att träna. Det österrikiska laget består i stort sett av samma spelare som gick på pumpen mot Sverige i VM-kvalet.

Österrike är väldigt starka på hemmaplan. På deras sju senaste hemmamatcher har de fyra segrar, två oavgjorda och bara en förlust. Sverige har samtidigt förlorat tre av de fem senaste bortamatcherna. Ingen av Österrikes fem senaste hemmamatcher har gått över 2,5 mål och fyra av Sveriges sex senaste bortamatcher har gått under 2,5 mål. Båda matcherna mellan lagen gick visserligen över linan men båda matcherna avgjordes genom mål precis i slutet av matchen. Samtidigt tror jag Sverige är riktigt nöjda med ett kryss, så jag väljer att spela under 2,5 mål.Match:

  • Match: Österrike – Sverige
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,65 @ Unibet
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 20:45, 8/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar