Sverige – Österrike

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Senare möts Sverige och Österrike i en match som inte kan betecknas som något annat än en ödesmatch för bägge lagen. Vid vinst är Sverige klara för play-off, vid poängförlust ser plötsligt läget så oerhört mycket mörkare ut.Om åtta månader stundar VM i Brasilien, om ett dygn lär det avgöras om det är Sverige eller Österrike som får sin VM-dröm krossad. Förutsättningarna är i praktiken glasklara. Vinner Sverige är vi genom en säkrad andraplats klara för play-off. Skulle vi däremot kryssa krävs det oavgjort mot suveräna serieledaren Tyskland i sista matchen, då vi kan förutsätta att Österrike gör jobbet som förväntas av dem mot Färöarna. Vid förlust kan spelarna redan börja planera för var de ska spendera sina semestrar (såtillvida vi inte slår Tyskland samtidigt som Österrike tappar mot Färöarna, vilket självklart inte lär hända).

Föregående match lagen emellan, var bortamötet i Wien. Efter en bra start och ett spelmässigt övertag var det istället österrikarna som tog ledningen på straff efter att Isaksson tvingats dra ner en fri motståndare. Marc Janko hann sedan uttöka ledningen innan Johan Elmander lyckades reducera. Det är ett Sverige med ett stärkt självförtroende som inför hemmapubliken senare idag tar emot Österrike med storstjärnan David Alaba i spetsen. Erik Hamréns manskap har inte förlorat sedan bortamatchen mot just Österrike i juni, samtidigt som gästerna kommer till spel med en 3-0-förlust mot Tyskland färskt i minnet. Österrike vann sin senaste kvalmatch mot Irland med 1-0 sedan Alaba gjort ett sent ledningsmål. Jag är ganska säker på att Österrike kommer inte att spela någon defensiv fotboll, utan lägga press på Sverige från minut 1. Värt att nämnas är dessutom att Österrikes 10 senaste matcher på bortaplan har resulterat i 6 förluster, 3 oavgjorda och 1 vinst. Medan Sveriges resultat har varit, 8 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust.

De 5 senaste matcherna:
Sverige har vunnit 4 matcher och förlorat 1
Österrike har vunnit 2 matcher, spelat 1 oavgjord och förlorat 2

Läget i Sverige:
Ett förhållandevis skade- och avstängningsförskonat Sverige saknar egentligen bara Albin Ekdal gentemot förra samlingen. Det råder lite frågetecken kring de spelare som förväntas ersätta honom. Rasmus Elm har nyss kommit tillbaka från hans märkliga blodproppsskada och Kim Källström växlar i speltid i Spartak Moskva, även om han fått ett uttökat förtroende på sistone.

Läget i Österrike:
Skadeläget ser bra ut för Österrike.

  • Match: Sverige – Österrike
  • Spel: Sverige (1)
  • Odds: 1,75 @ bet365
  • Insats: medel
  • Spelstopp: 20:45, 11/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar