Sverige – Färöarna

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Sverige har imponerat under EM-kvalspelet. En värdig uppföljning på dess lyckade världsmästerskap, vilket toppades med kvartsfinal. Måndagens match, på Friends Arena, blir ett stort firande och mot ett Färöarna vars kvalitéer är begränsade, kan det mycket väl bli lekfullt. En kväll för blågula supportrarna, att njuta av. Knappast en match utan betydelse för Sverige som siktar på den tredje seedningsgruppen.

Färöarna ser ut att bli näst sist i kvalgruppen, före Malta. Att undvika jumboplatsen är bara det en skalp. Utöver 1-0-vinsten hemma över den nämnda konkurrenten, är resterande åtta matcher förlorade. Fokus i den stora merparten av matcherna, så fort nivån höjs från det europeiska bottensträsket, är att hålla siffrorna nere. Den stora merparten av kvalets matcher har förlorats med klara siffror.

Jag spelar på Sverige -2,0 mål (Asian Handicap) till 1,61 @ bet365.

  • Match: Sverige – Färöarna
  • Spel: Sverige -2,0 (AH)
  • Odds: 1,61 @ bet365
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 20:45, 18/11