Österrike – Sverige

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Österrike stod för ett praktfiasko i VM-kvalet, missade mästerskapet och nu väntar flera fotbollsmatcher i Nations League som varit efterlängtat. Österrike, ställs mot Bosnien och Nordirland. Det verkar som att laget lyckats hitta rätt under dess nya förbundskapten Franco Foda som också kvickt hämtades in efter kvalet. Fem raka vinster i vänskapsmatcher ska också nämnas, innan väntade fallet mot Brasilien.

Sverige fick lämna deras fantastiska VM-äventyr för ca två månader sedan. Det tog stopp i kvartsfinalen mot England, vilket är det bästa resultatet sedan världsmästerskapet 1994. Under mästerskapet visade Sverige upp att de faktiskt kan matcha de stora världspjäserna. Det visades främst mot Mexiko (3-0) och i åttondelsfinalen, en 1-0-vinst mot Schweiz. Kollektivt ska Sverige verkligen inte underskattas.

Jag spelar på Sverige +0,5 (Asian Handicap) till 1,75 @ bet365.

  • Match: Österrike – Sverige
  • Spel: Sverige +0,5 (AH)
  • Odds: 1,75 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 6/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar