Sverige – Rumänien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sverige inleder deras EM-kval mot ett anonymt, skadeskjutet Rumänien på Friends Arena i Solna som klara favoriter. Tacksamt är den svenska organisationen som är väloljad och att tryggheten finns att luta mot. VM-succén med kvartsfinalplats och Nations League-skalpen med förstaplatsen i konkurrens mot Ryssland och Turkiet, har höjt tempen runt landslaget. Detta är många positiva meriter att ta med sig.

Rumänien har ett par hyfsade spelare, men är i helhet anonymt och dras med extrema skadeproblem. Målvakten Ciprian Tarasusanu, Vlad Chiriches, George Tucudean, Florin Andone, Mihai Pitili, Constantin Budescu, Gheorghe Grozav samt Cristi Ganea rapporteras alla missa matchen. Flera framstående pjäser som spelar på bra europeisk nivå. Långtifrån det bästa möjliga Rumänien som kommer till spel.

Jag spelar på raka ettan till 1,80 @ betway.

  • Match: Sverige – Rumänien
  • Spel: Sverige (1)
  • Odds: 1,80 @ betway
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 18:00, 23/3

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar