Rumänien – Norge

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Rumänien har verkligen steppat upp flera nivåer under senaste åren. Sverige hade exempelvis tufft och lyckades tillslut, plocka en uddamålsseger hemma på Friends Arena. Rumänien har endast två förluster på de tio senaste matcherna. Landslaget ligger endast en poäng bakom Sverige med fyra vinster, en oavgjord och två torsk. Resultaten har gått deras väg. Möjligtvis speglar inte poängen hela verkligheten.

Norge förlorar sällan och har två vinster, fyra oavgjorda och en förlust i EM-kvalet. Med sina tio poäng ligger de fyra i gruppen, fyra poäng bakom Sverige. De har endast förlorat två matcher på de 15 senaste och man fortsätter att imponeras av grannlandets siffror. Den senaste förlusten kom mot Spanien, en av de starkare nationerna inom fotbollsvärlden. Sedan dess har man inte förlorat, på sex raka matcher.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,53 @ William Hill.

  • Match: Rumänien – Norge
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,53 @ William Hill
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 15/10

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar