Rumänien – Danmark

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Rumänien har för tillfället fem pinnar upp till ettan Polen och två till Montenegro i VM-kvalgruppen. Lite mindre utsatta blir man i och med att Polen och Montenegro möter varandra parallellt med denna match. Eftersom Rumänien är hemmalag, lär de vara benägna att kliva framåt, vilket borde öppna upp för Danmark som är den klassen bättre parten.

Danmark innehar tredjeplatsen i gruppen. Danskarna har en poäng mer än hemmalaget. Laget kommer gå för vinst och detta kan bädda för en öppen och underhållande matchbild. Gästerna har samtidigt en hel del klass framåt, i sådana som Nicolai Jörgensen och Christian Eriksen. Minnena från senast är också positiva, då Kazakstan krossades med 4-1 i november månad.

Jag spelar på över 2,0 mål (Asian Handicap) till 1,85 @ ComeOn

  • Match: Rumänien – Danmark
  • Spel: Över 2,0 mål (AH)
  • Odds: 1,85 @ ComeOn
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 20:45, 26/3

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar