Rumänien – Danmark

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Rumänien har för tillfället fem pinnar upp till ettan Polen och två till Montenegro i VM-kvalgruppen. Lite mindre utsatta blir man i och med att Polen och Montenegro möter varandra parallellt med denna match. Eftersom Rumänien är hemmalag, lär de vara benägna att kliva framåt, vilket borde öppna upp för Danmark som är den klassen bättre parten.

Danmark innehar tredjeplatsen i gruppen. Danskarna har en poäng mer än hemmalaget. Laget kommer gå för vinst och detta kan bädda för en öppen och underhållande matchbild. Gästerna har samtidigt en hel del klass framåt, i sådana som Nicolai Jörgensen och Christian Eriksen. Minnena från senast är också positiva, då Kazakstan krossades med 4-1 i november månad.

Jag spelar på över 2,0 mål (Asian Handicap) till 1,85 @ ComeOn

  • Match: Rumänien – Danmark
  • Spel: Över 2,0 mål (AH)
  • Odds: 1,85 @ ComeOn
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 20:45, 26/3

SpelbolagBonusLänk
comeon13000 kr
Spela här!