Danmark – Georgien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Danmark har bara tagit två poäng på dess två inledande matcher i EM-kvalet. Man kryssade mot Irland respektive Schweiz. I matchen mot Irland var man dock värda tre poäng. Laget spelade väldigt bra, men fick inte utdelning förens i 76:e minuten och motståndarna lyckades kvittera i slutminuterna. Danskarna har dock chansen till revansch mot Georgien. Hemmalaget förväntas naturligtvis besegra gästerna.

Georgien är ett landslag som har börjat klättra i rankingen och gör det bra när de möter motstånd som är i samma klass eller sämre än en själva. Senaste matchen vann man med 3-0 mot ett Gibraltar som av allt att döma kommer vara gruppens slagpåse. I de två tidigare matcherna har man mött Schweiz och Irland, i båda dessa matcher förlorade man utan att ett göra ett enda mål.

Jag spelar på Georgien under 0,5 mål till 1,62 @ Unibet.

  • Match: Danmark – Georgien
  • Spel: Georgien U 0,5 mål
  • Odds: 1,62 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 10/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar