Ryssland – Danmark

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Ryssland spelade ut Finland, kan konstateras, men finländarna var inte ofarliga. De skapade målchanser och gjorde dessutom ett mål, som dessvärre dömdes bort för offside. Kommer Ryssland bjuda Danmark på de chanserna, kommer kvällen bli en jobbig historia för ryssarna. Danmark kommer föra matchen här och pressa på, de måste nämligen vinna, medan ryssarna nöjer sig med oavgjort.

Danmark spelade ut finnarna fullständigt i första matchen, men släppte in mål på Finlands enda chans. Dessutom missade danskarna en straff i slutet. Dessutom inledde danskarna starkt mot Belgien, men förlorade slutligen även den matchen. Om Danmark inte vinner mot Ryssland så är det en stor sorg för fotbollen. Sättet de attackerar och spelar fotboll till är bland de bästa jag sett i EM.

Jag spelar på raka tvåan till 1,63 @ Unibet.

  • Match: Ryssland – Danmark
  • Spel: Danmark (2)
  • Odds: 1,63 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 21/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar