Belgien – Ryssland

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Belgien genrepade mot Kroatien och besegrade motståndarna med 1-0. Man hann också med att kryssa mot Grekland, men huvudsakligen, är landslaget formstarka. Dessutom har de flera formstarka spelare. Skyttekungen Romelu Lukaku tillhör en av spelarna i Belgien som haft en otrolig form under säsongen. Troligtvis kommer Lukaku och de andra formstarka spelarna, ta med sig det i EM.

Ryssland kommer till Fotbolls-EM med hopp om läget. Det här är en grupp som man skall kunna ta sig vidare ifrån med lite flyt på vägen. Ryssarna har en hel del bra spelare i sin trupp, där bland annat flera erkänt bra målskyttar finns. Det är dock en del klasskillnad på Rysslands trupp och Belgiens. Belgien är rättvisa favoriter att vinna både gruppen och öppningsmatchen.

Jag spelar på raka tvåan till 1,70 @ Unibet.

  • Match: Belgien – Ryssland
  • Spel: Ryssland (2)
  • Odds: 1,70 @ Unibet
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 21:00, 12/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!