Danmark – Belgien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Danmark imponerade otroligt under första halvleken och kunde gjort både 1-0 och 2-0, men den finska målvakten, gjorde några otroliga räddningar. Sedan inträffade det tragiska och luften gick ur danskarna. Danmark fortsatte attackera, utan någon framgång. Finnarna nickar in 0-1-ledningen på deras första målchans för matchen. Danskarna får en straff som de bränner och resten är historia.

Belgien slog deras motstånd, Ryssland med 3-0. Belgien saknar visserligen sin motor, Kevin De Bruyne, vilket naturligtvis är ett avbräck för dem, men inte i samma grad som Eriksen för Danmark. Belgien är världens bästa landslag i rankingen av en anledning. De har bred trupp och spelat tillsammans många år nu. Lukaku på topp är i monsterform och behöver egentligen bara ett läge för att göra mål.

Jag spelar på raka tvåan till 2,10 @ bethard.

  • Match: Danmark – Belgien
  • Spel: Belgien (2)
  • Odds: 2,10 @ bethard
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 17/6

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar