Sverige – Danmark

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sverge åkte på två käftsmälllar och uddamålsförluster mot Chile och Rumänien nu under VM-samlingen för strax över två månader sedan. Granskar vi matchen mot Chile närmare var prestationen lovande och vänskapsmatcher som hamnar sådär mittemellan ska inte tas på största allvar för den delen. Hemma på Friends Arena har svenskarna inte heller förlorat en enda av deras sex kvalmatcher på arenan.

Danmark har ett något mer tacksamt utgångsläge i VM-gruppspelet, där man axlar favoritskapet att fixa andraplatsen bakom Frankrike. Danmark må kanske ha det något namnstarkare material, som Christian Eriksen, men som kollektiv står Sverige alltjämt urstarkt, det visade landslaget under egentligen hela kvalet och inte minst i playoffet mot Italien. Jag tror att svenskarna har goda chanser att vinna här.

Jag spelar på Sverige Draw No Bet till 1,62 @ Unibet.

  • Match: Sverige – Danmark
  • Spel: Sverige DnB
  • Odds: 1,62 @ Unibet
  • Units: 9/10
  • Spelstopp: 19:45, 2/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar