Finland – Ryssland

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Finland inledde EM-debuten med en chockartad 1-0-seger över Danmark. Matchen på var händelserik. Markku Kanervas manskap, gjorde precis det som väntades av dem. Spelade otroligt bra defensiv fotboll och slet. Danmark var överlägsna under den största delen av första halvlek, men finnarna gav inte bort många målchanser, och Lukas Hradecky i kassen skötte sig också lysande.

Ryssland föll blytungt med klara 0-3 mot Belgien utan sin största stjärna Kevin de Bryune. All press är följaktligen på ryssarna, som måste vinna i sin sista hemmamatch för att undvika en ångestfylld kamp på Parken. Ryssland har knappast samma tekniska skicklighet som Danmark, och lär få det svårare att spela sig igenom det finska försvaret. Samtidigt är Finland väldigt nöjda med kryss här.

Jag spelar på raka tvåan till 1,61 @ bethard.

  • Match: Finland – Ryssland
  • Spel: Ryssland (2)
  • Odds: 1,61 @ bethard
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 15:00, 16/6

SpelbolagBonusLänk
Bethard500 krSpela här!