England – Danmark

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

England var redan innan mästerskapet en guldfavorit. Inför mästerskapet pratades mycket om Englands fantastiska offensiva kraft. Raheem Sterling, är den som burit offensiven, men under senaste matcherna har också Harry Kane, vaknat ordentligt tillsammans med Jack Grealish som gjort ett par pigga inhopp. Mot Ukraina syntes tydligt att de vill spela med kontroll hellre än ett flytande anfallsspel.

Danmark är i semifinal och deras resa är en stor succé och något få danskar kommer att glömma. Detta gäller oavsett vinst eller förlust i semifinalen. Danskarna har presterat en stundtals bra fotboll. Man har en riktigt stabil defensiv med Schmeichel, Christensen, Kjær och Vestergaard. Det är en bra kombination av spelskicklighet, duellspel och klassiskt hjärta. Dessa herrar har gjort det möjligt för offensiven.

Jag spelar på raka ettan till 1,83 @ bet365.

  • Match: England – Danmark
  • Spel: England (1)
  • Odds: 1,83 @ bet365
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 21:00, 7/7