Portugal – Italien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Portugal är som bekant en fotbollsnation med väldigt stark offensiv spets och som såklart kan hota alla landslag i världen. Att portugiserna, precis som många andra landslag är starka på hemmaplan är också självklart sedan tidigare. Italienarna lär behöva jobba hårt för att kunna få ett tillfredsställande resultat. Portugal behöver världsstjärnan Cristiano Ronaldo i toppform.

Italien har nu ett förändringsarbete och satsar på många nya, unga spelare. Det gör att den tidigare så solida defensiven och det ofta väldigt självklara fokuset på att täppa till bakåt, inte är lika genomgående. Det gör att Italien är ett något mer offensivt balanserat landslag numera och därför har möjligheten att hota mer. Känslan är att det här kan bli en ganska målrik match med två offensiva lag.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 2,15 @ Unibet.

  • Match: Portugal – Italien
  • Spel: BLGM
  • Odds: 2,15 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 10/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar