Italien – Grekland

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Italien har verkligen levererat under EM-kvalet. Med sex matcher spelade har laget arton poäng, och har dessutom endast släppt in tre mål. Det kommer samtidigt bli tufft för Grekland, att näta under lördagen, med tanke på att gästerna endast gjort sju mål i kvalspelet. Senast lagen drabbades samman, kunde italien avslutningsvis stoltsera med 3-0. Förmodligen kommer hemmalaget vinna kvällens tillställning.

Grekland hade inte direkt tur när man lottades in i Grupp J. En väldigt tuff grupp där man skulle få möta nationer som Italien, Armenien, Bosnien & Hercegovina och Finland. Trots att de knappast var favoriter på förhand, har man underpresterat. Fem poäng på sex matcher talar sitt tydliga språk. Dessa siffror trots att man alltså redan mött slagpåsen Liechtenstein två gånger. Nu väntar kvalets tuffaste match.

Jag spelar på Italien -1,5 mål till 1,78 @ betsson.

  • Match: Italien – Grekland
  • Spel: Italien – 1,5 mål
  • Odds: 1,78 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 12/10

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar