Italien – Bosnien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Italien missade förra sommarens mästerskap och Mancini fick därmed förtroende när Ventura petades. Under Mancinis har Italienarna lyft sig. Laget har tagit grepp om gruppen med tre raka segrar. Förutom nio poäng, har Italien en imponerande målskillnad med elva gjorda mål och noll insläppta. Man har gått obesegrade i sju raka matcher. Senast plockades en promenadseger mot Grekland (3-0).

Bosnien har haft många stjärnspelare från Europas absoluta toppligor och har i stunder spelat en riktigt bra fotboll. Starten på EM-kvalet har dock varit allt annat än bra. Knapp seger mot Armenien, kryss mot Grekland och förlust mot Finland. De har självklart chans kvar att knipa andraplatsen men försprånget upp till Italien är nog för stort att ta in. Man ställdes sist mot Finland och åkte på en tung 2-0-förlust. 

Jag spelar på Italien över 1,5 mål 1,66 @ bet365.

  • Match: Italien – Bosnien
  • Spel: Italien Ö 1,5 mål
  • Odds: 1,66 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 11/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar