Spanien – Turkiet

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Spanien kommer till detta mästerskap med spelare som gjort fantastiska säsonger och jag tror man kommer ta sig långt. Självförtroendet i sitt sätt att spela är på topp och i dagens möte kommer man troligtvis fortsätta att dominera och skapa målchanser emot ett i princip likadant motstånd som senast. Hade skärpan på avsluten mot Tjeckien, varit betydligt bättre, hade man vunnit med mer. Jag förväntar mig att Spanien spelar självsäkert och rullar ut sina motståndare ikväll.

Turkiet var verkligen bleka i premiären av EM och hade inte mycket att sätta till emot Kroatien som dominerade matcher från start till slut. Defensivt såg man sårbara ut på många olika sätt, via instick men framförallt i luftspelet. Offensivt såg det ganska dött ut och kreativiteten saknades när det bjöds på lägen. Turkiet visade absolut ingenting framåt mot Kroatien och med tanke på det lär man heller inte kunna näta mot ett Spanien som man knappt kommer få låna bollen ifrån.

Jag spelar Spanien att vinna och hålla nollan till 2,10 @ bet365.

  • Match: Spanien – Turkiet
  • Spel: Spanien att vinna och hålla nollan
  • Odds: 2,10 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 21:00, 17/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar