Polen – Colombia

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Polen kommer till denna match med stor press efter den kanske sämsta insatsen sett till spelarmaterial i detta världsmästerskapet. Laget besegrades med 2-1 mot Senegal efter bland annat en otrolig tabbe. Lewandowski var osynlig, och skapade inte mycket. Krävdes en fast situation i slutet av matchen, då Krychowiak lyckades kvittera (2-1). Polackerna måste vinna och borde spela mycket mer kontrollerat.

Colombia kunde inte få sämre start på VM, då man efter endast 3 minuter fick både straff och rött kort på defensiva mittfältaren Sanchez mot sig. Man kom tillbaka och kvitterade, men på fast situation kunde Japanerna återta ledningen och fastställde med det även resultatet till 2-1. Båda dessa lag besitter stor offensiv kompetens. Samtidigt finns det mycket mer att önska kring respektive lags defensiva spel.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,85 @ betway.

  • Match: Polen – Colombia
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,85 @ betway
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:00, 24/6

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar