Venezuela – Brasilien

The following two tabs change content below.
"En lirare med stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under ett antal år där fotboll, innebandy och kampsport intresserar mig mest".

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Venezuela är kvaljumbo med två poäng på nio matcher. Man är helt utan chans att lösa en plats till VM och helt förvånande är det inte. Venezuela håller inte speciellt bra standard. Venezuela lyckas inte med mycket för tillfället och truppen är tunn och det saknas spets.

Brasilien hade en halvdan start på kvalet, men har på sista tiden imponerat. Förra månadens två matcher var fantastiskt imponerande utförda. Ecuador, snurrades upp med 3-0 och därefter värjdes Colombia undan med 2-1 inför hemmapubliken. Och nu senast i förra veckan krossades Bolivia med 5-0. Jag tror Brasilen har en bra chans att ta en komfortabel seger.

Jag spelar på Brasilen -1,5 mål (Asian Handicap) till 2,23 @ Unibet.

  • Match: Venezuela – Brasilien
  • Speltips: Brasilen -1,5 mål (AH)
  • Odds: 2,23 @ Unibet
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 02:30, 12/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!