Venezuela – Brasilien

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Venezuela är kvaljumbo med två poäng på nio matcher. Man är helt utan chans att lösa en plats till VM och helt förvånande är det inte. Venezuela håller inte speciellt bra standard. Venezuela lyckas inte med mycket för tillfället och truppen är tunn och det saknas spets.

Brasilien hade en halvdan start på kvalet, men har på sista tiden imponerat. Förra månadens två matcher var fantastiskt imponerande utförda. Ecuador, snurrades upp med 3-0 och därefter värjdes Colombia undan med 2-1 inför hemmapubliken. Och nu senast i förra veckan krossades Bolivia med 5-0. Jag tror Brasilen har en bra chans att ta en komfortabel seger.

Jag spelar på Brasilen -1,5 mål (Asian Handicap) till 2,23 @ Unibet.

  • Match: Venezuela – Brasilien
  • Speltips: Brasilen -1,5 mål (AH)
  • Odds: 2,23 @ Unibet
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 02:30, 12/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar