Brasilen – Venezuela

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Precis som vanligt fick Brasilien gälla som en av turneringens stora favoriter när Copa America sparkade igång för en vecka sedan. Efter två tveksamma insatser i de inledande matcherna har den generella uppfattningen om det brasilianska lagets potential fått sig en törn och nu ses man inte längre som den där solklara favoriten. För motståndet i den sista avgörande gruppspelsmatchen, inför vilken alla lag i gruppen står på lika många poäng, står Venezuela. Med tanke på den prikära situationen, där samtliga lag i gruppen alltså står på en seger och tre poäng var så här långt, är det vinna eller försvinna för både Brasilien och Venezuela.

Inte nog med att grupp C är en väldigt spännande grupp med tre lag på lika många poäng inför sista omgången – det är också en grupp där samtliga matcher varit lika varandra till vissa delar. De inledande två omgångarna har nämligen varit tillknäppta, låsta och har inte sprudlat av mål direkt. Alla fyra segrar har kommit efter uddamålssegrar och tre av matcherna har dessutom slutat med 1-0 till det segrande laget. Anmärkningsvärt.

Under 2,5 mål i matchen till 1,80 hos Unibet får bli spelet.

  • Match: Brasilien – Venezuela
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,80 @ Unibet
  • Insats: 2/10 Units
  • Spelstopp: 23.30, 21/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar