Mexiko – USA

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Mexiko har avancerat till finalen och gått igenom mästerskapet med enbart segrar. I kvartsfinalen mot Costa Rica krävdes dock straffläggning, annars har laget vunnit med klara siffror. Här väntar emellertid den överlägset tuffaste utmaningen hittills. Det mexikanska landslaget är som bekant ett väldigt starkt sådant och i sina bästa dagar kan mexikanarna egentligen streta emot mot många stornationer.

USA har också bara vinster, men det som oroar i deras fall är att de hade svårt mot lite sämre nationer som Chile och Venezuela tidigare under året. Om vi ser till lagen som USA har mött hittills i Gold Cup är det inte konstigt att de nu är framme vid final. Med totalt ett insläppt på fem matcher finns det givetvis inte mycket att klaga på i defensiven. Mycket tyder på en målfattig match.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,65 @ betsson.

  • Match: Mexiko – USA
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,65 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 03:00, 8/7

SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!