Holland – Vitryssland

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Holland missade världsmästerskapet 2018 och flera forna storstjärnor, exempelvis nationens före detta lagkapten, Arjen Robben valde att sluta karriären i landslaget och tackade för sig. Dem allra flesta trodde nog att storhetstiden var över. Nations League, som spelades under den senare delen av fjolåret, var emellertid en succé med en förstaplats, före länder som både Frankrike och Tyskland.

Vitryssland är en blåbärsnation på den europeiska fotbollskartan och de kommer få kämpa på bäst de kan med ett ytterst begränsat spelarmaterial. Ska inte finnas någon chans att de tar en av två EM-platser när länder som Tyskland, Nordirland och Holland står för konkurrensen. Positiva känslor är det ändock som de kommer hit med. Nations League-gruppen, förvisso i sämsta divisionen, toppades av laget.

Jag spelar på Holland -2,0 mål (Asian Handicap) till 1,64 @ Unibet.

  • Match: Holland – Vitryssland
  • Spel: Holland -2,0 mål (AH)
  • Odds: 1,64 @ Unibet
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 20:45, 21/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar