Belgien – Vitryssland

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Belgien skall avsluta landslagssamlingen med återgång till segerspåret. Vitryssland är motståndarna, ett motstånd man skall ha god chans att visa klasskillnaden mot. Belgien pallade inte att besegra Tjeckien i senaste VM-kvalmatchen, men har dock betydligt mycket mer kvalitet än övriga grupplag. Här går man för revanschen och det finns ingen tid, att chansa med någon sämre uppställning än senast.

Belgien är visserligen obesegrade i VM-kvalet efter en spelad match. Det är Estland som har fått känna på Vitryssarnas styrka, men nu får man nog smaka på samma medicin själva. Topplagen i gruppen rår man helt enkelt inte på, det är för stort glapp i kvalitet mellan Vitryssland och Belgien till exempel. Dem har inget EM att lägga fokus på i sommar, utan det här är landets landslagsmatcher att se framemot.

Jag spelar på Belgien över 2,5 mål till 1,44 @ bet365.

  • Match: Belgien – Vitryssland
  • Spel: Belgien Ö 2,5 mål
  • Odds: 1,44 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 30/3

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!