England – Makedonien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

England besegrade Malta senast (0-4). Under Gareth Southgate har engelsmännen blivit mästare i kval till mästerskap. Av trettio matcher som Southgate har stått vid sidlinjen, har England endast förlorat en match. Hemma på Wembley, bör England knappast ha några problem med dagens motståndare. Ikväll förväntar jag att dem spelar med ett stort självförtroende och nu tar en enkel seger.

Nordmakedonien kommer med tre poäng i bagaget efter två spelade matcher under detta kval. Segern kom i första matchen mot Malta med 2-1, men där laget senast åkte på pumpen mot Ukraina med 3-2 i en match man ledde med 2-0. Gästerna ska naturligtvis inte underskattas, men på Wembley kommer de naturligtvis få det ordentligt tufft. Emellertid finns chans, att gästerna kan göra mål även här.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,50 @ Nordicbet.

  • Match: England – Nordmakedonien
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,50 @ expekt
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 20:45, 19/6

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar