Tjeckien – England

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Tjeckien ska naturligtvis var nöjda över prestationen hittills. De har egentligen inte, gjort en spelmässigt speciellt stark turnering hittills, men utifrån förutsättningarna är såklart åttondelsfinal imponerande. Man slog, något oförtjänt, Skottland i första matchen och sen lyckades man hålla bra koll på Kroatien i den andra. Lagets kryss räckte för avancemang, men känslan är att äventyret slutar där.

England inledde bra. De var det klart bättre laget och tog revansch mot Kroatien men det var inte något flytande spel vi sett från exempelvis Holland och Italien. Istället var det press, energi och djupledsspel som blev framgångsrikt. Det var som bortblåst mot Skottland. England har klart mer att bevisa i den här matchen. Båda vill givetvis vinna, men här tror jag Englands stolthet tar överhanden.

Jag spelar på raka tvåan till 1,56 @ bethard.

  • Match: Tjeckien – England
  • Spel: England (2)
  • Odds: 1,56 @ bethard
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 22/6

SpelbolagBonusLänk
Bethard500 krSpela här!