Tjeckien – England

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Tjeckien ska naturligtvis var nöjda över prestationen hittills. De har egentligen inte, gjort en spelmässigt speciellt stark turnering hittills, men utifrån förutsättningarna är såklart åttondelsfinal imponerande. Man slog, något oförtjänt, Skottland i första matchen och sen lyckades man hålla bra koll på Kroatien i den andra. Lagets kryss räckte för avancemang, men känslan är att äventyret slutar där.

England inledde bra. De var det klart bättre laget och tog revansch mot Kroatien men det var inte något flytande spel vi sett från exempelvis Holland och Italien. Istället var det press, energi och djupledsspel som blev framgångsrikt. Det var som bortblåst mot Skottland. England har klart mer att bevisa i den här matchen. Båda vill givetvis vinna, men här tror jag Englands stolthet tar överhanden.

Jag spelar på raka tvåan till 1,56 @ bethard.

  • Match: Tjeckien – England
  • Spel: England (2)
  • Odds: 1,56 @ bethard
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 22/6

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar