England – Kroatien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

England startar Fotbolls-EM på hemmaplan. Dess första mästerskapsmatch spelas på Wembley, nu mot Kroatien. Det engelska fotbollslandslaget tillhör även toppen av Europa, framförallt med tanke på deras många formstarka spelare i lagen, som vunnit både Premier League och Champions League, denna säsongen. Lägg också till att Harry Kane vann både skytte- och assistligan nu i år.

Kroatien har en trupp som det har påbörjats ett generationsskifte med och som nyckelspelarna är ett år äldre. Luka Modric styr såklart det här landslaget, men det är ingen supersäsong han kommer ifrån och det är ingen spelare som kan avgöra på egen hand mot ett landslag som England. Kroatien förberedde sig inför mästerskapet med genrep mot Belgien, det blev förlust och det lovande inte överdrivet gott.

Jag spelar på raka tvåan till 1,61 @ bet365.

  • Match: England – Kroatien
  • Spel: England (1)
  • Odds: 1,61 @ bet365
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 15:00, 13/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar