Italien – England

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Italien besitter självförtroende och har chansen att straffa engelsmännen. De vann på straffar nu senast mot Spanien där Antonio Donnarumma spikade igen och tog Italien till EM-final. Italienarna har rutin av matcher som dessa, och ska såklart inte underskattas. Italien känns vassare än dagens motståndare. De lyckades avancera mot Belgien och Spanien. Dem får därmed, återigen mitt förtroende här.

England tog en stark seger i åttondelsfinalen mot Tyskland med 2-0. Det ska de ha kredit för. Det var en imponerande laginsats och kanske deras bästa landskamp i turneringen. De följde upp segern med att krossa trötta Ukraina med 4 – 0 i Rom innan England återigen fick spela på Wembley, i en semifinal, där man besegrade Danmark i förlängning. England är favoriter, men jag tror Italien underskattas.

Jag spelar på att Italien vinner EM till 2,16 @ Unibet.

  • Match: Italien – England
  • Spel: Italien vinnare EM
  • Odds: 2,16 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 12/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!