England – Ukraina

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

England har flera formstarka spelare inför kvällens samling. Senast var Ivan Toney, Kieran Tripper, Phil Foden och Reece James bänkade. Det talar om vilken bredd de besitter, och Gareth Southgate förfogar över. England presterade i första matchen och Italien avverkades enkelt på bortaplan i Neapel. Viktig seger eftersom England och Italien förväntas slåss om förstaplatsen, samt en topp-placering.

Ukraina har spets i truppen som kan bli potential inför en skrällchans framöver. Italien förlorade första mötet mot England och har ett generationsskifte som pågår, då kan Ukraina spela in viktiga poäng för att utmana om andraplatsen. Här blir det dock tufft, på Wembley skall man inte ha någon vidare stor chans att plocka poängen. Speciellt inte när forwardsen kommer med lite kall form.

Jag spelar på England -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,79 @ Unibet.

  • Match: England – Ukraina
  • Spel: England -1,5 (AH)
  • Odds: 1,79 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 26/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar