Kroatien – Slovakien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Kroatien besitter en startelva med spelare från den europeiska toppfotbollen, och kvalitén visade man verkligen under fjolårets världsmästerskap, tvåa. Kroatien har emellertid inte presterat lika bra under sistone. Man har varvat oavgjorda resultat med någon förlust samt flertalet vinster. Samtidigt har de förstaplatsen i gruppen. I kvalet har det blivit fyra vinster, två kryss och en förlust.

Slovakien har studtals gjort det riktigt bra. Faktum är att de ännu har chansen att sluta på förstaplats i den här kvalgruppen. Visst kan det verka omöjligt, men teoretiskt sett är det fullt möjligt. Sedan finns en del saker som talar emot. Just nu ligger de på tredjeplats i kvalgruppen, efter tre vinster, en oavgjord och två förluster och ett resultat på tio inspelade poäng. Överlag en bra insats. Men här lär det ta stopp.

Jag spelar på raka ettan till 1,50 @ bet365.

  • Match: Kroatien – Slovakien
  • Spel: Kroatien (1)
  • Odds: 1,50 @ bet365
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 20:45, 16/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar