Schweiz – Spanien

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Schweiz avancerade till kvartsfinalspel efter en imponerande insats mot Frankrike. Schweizarna slutade emellertid trea i gruppspelet efter 1–1-kryss mot Wales, torsk med 3–0 mot Italien, och seger med 3–1 mot Turkiet. Med andra ord, imponerade man inte speciellt i gruppspelet. Mot Franrike lyckades man vända 3–1 till 3–3 och vann på straffar. Nu väntar återigen tuffa motståndare för schweizarna.

Spanien började EM lite trevande och spelade 0–0 mot Sverige och 1–1 mot Polen. Sedan dess har man trampat på gaspedalen offensivt och vunnit med 5–0 mot Slovakien och nu senast 5–3 mot Kroatien efter förlängning. Detta trots att man man i underläge och hamnat på ett 3–1-läge skickade i matchen. Spanien äger, som vanligt, mycket boll i matcher och det kommer man även göra i denna match.

Jag spelar på raka tvåan till 1,71 @ ComeOn.

  • Match: Schweiz – Spanien
  • Spel: Spanien (2)
  • Odds: 1,71 @ ComeOn
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 2/7

SpelbolagBonusLänk
comeon13000 kr
Spela här!