Schweiz – Turkiet

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Schweiz inledde mästerskapet med 1-1-kryss mot Wales, för att sedan, förlora mot Italien (0-3). Därmed har bara en poäng inkasserats efter två spelade matcher och Schweiz innehar tredjeplatsen i sin grupp. Hemmalaget behöver därmed vinna för chans på slutspelsavancemang. Det finns möjlighet att avancera förbi Wales. Dem har Italien kvar att möta. Schweiz borde givetvis, ge järnet framåt under söndag.

Turkiet får man säga har floppat i EM. I första matchen blev man utspelade av Italien och fick stryk med 0-3. I senaste matchen mot Wales gjorde man en rent ut sagt usel match och det blev tillslut förlust med 0-2. I och med förlusterna har man nu ingen chans att nå slutspel, och man spelar endast för äran i sista matchen. Turkiet har dock många skickliga offensiva spelare, även om man inte lyckats göra något mål.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,77 @ ComeOn.

  • Match: Schweiz – Turkiet
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,77 @ ComeOn
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 18:00, 20/6

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar