Turkiet – Italien

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Turkiet brukar utgöra ett stort hot för motståndarna. Turkarnas främsta meriter är EM-kvartsfinal 2000 och EM-semifinal 2008. I årets trupp hittas spelare som Merih Demiral (Juventus), Kaan Ayhan (Sassuolo) och Zeki Çelik (Lille) är grunden framför målvakten Mert Günok. På dess mittfält finns Hakan Çalhanoğlu (Milan) och Yusuf Yazıcı (Lille). Güneş alternativ i anfallet, är kapten Burak Yılmaz, Tosun (Beşiktaş).

Italien är rättmätiga favoriter i mina ögon och ska manövrera ut Turkiet då Italien har bättre spelare på alla positioner. I Italien hittas spelare som Gianluigi Donnarumma (Milan), Giorgio Chiellini och Leonardo Bonucci, som känner varandra väl ifrån spelet i Juventus. Coach Roberto Mancini förstaval på mittfältet är speluppläggaren Verratti. Troligt att Ciro Immobile och Lorenzo Insigne startar på anfallet.

Jag spelar på raka tvåan till 1,52 @ Unibet.

  • Match: Turkiet – Italien
  • Spel: Italien (2)
  • Odds: 1,52 @ Unibet
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 21:00, 11/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!