Portugal – Kroatien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Portugal är väldigt starka. Hemmanationen vann turneringen senast och har också förbättrats. Givetvis, blir det även intressant, att följa portugiserna under EM 2021. Portugal lyckades inte knipa förstaplatsen i sin kvalgrupp efter att Ukraina visat sig otroligt bra, men Portugal har vunnit fem av de sex senaste matcherna. Tveksamt, om superstjärnan Cristiano Ronaldo är tillgänglig på grund av fotskada.

Kroatien gjorde jobbet i EM-kvalet med gruppseger och komfortabla vinster. Ingen speciellt svår grupp dock, man ställdes inte riktigt inför några större test likt de som väntar i Nations League. De lyckades ju ta sig till final i VM 2018 där man föll mot Frankrike, men vi har en del förändringar i laget här som är värda att notera. Varken Rakitic eller Modric kommer spela under lördagen, nationens stjärnor.

Jag spelar på raka ettan till 2,00 @ Unibet.

  • Match: Portugal – Kroatien
  • Spel: Portugal (1)
  • Odds: 2,00 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 5/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar