Avellino – Pescara

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Avellino har dessvärre ingen vidare bra form med tre förluster på de fem senaste matcherna. Vilket gjort att man tappat mark i racet om playoffplatserna. Nu ligger man alltså åtta poäng efter Pescara, som innehar sista playoffplatsen, med åtta omgångar kvar. Avellino måste vinna för att överhuvudtaget ha någon realistisk chans. På hemmaplan har Avellino spelat hyfsat bra, även om man inte fått så många resultat med sig på sistone. Jag tror man kommer ha ett gyllene läge här när man möter ett Pescara med en decimerad defensiv denna dag.

Pescara bröt sin otroligt dåliga trend senast genom att vinna hemma mot Como med 2-1. Men det såg väl inte sådär superbra ut defensivt måste man ju säga och Como förtjänade nog en poäng. Det som var positivt för Pescara var ju att skyttekungen Gianluca Lapadula återigen börjat göra mål vilket man absolut behöver, två stycken blev det senast. Kan absolut bli något här också. Nu gäller det för Pescara att bara köra sista omgångarna. Man har den sista playoffplatsen men den är långt ifrån säker. Man har en bred och bra offensiv där flera spelare har väldigt höga toppar. Man brister ju dock i defensiven en del, och man har släppt in massor med mål på slutet.

Jag spelar över 2.5 mål till 1.925 @ bet365.

  • Match: Avellino – Pescara
  • Spel: Över 2.5 mål
  • Odds: 1.925 @ bet365
  • Insats: 6,5/10 Units
  • Spelstopp: 20.30

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar